Termeni & Condiții

Bine ai venit pe CabanaCraft!

Termenii și condițiile regăsite pe acesta pagină marchează regulamentul și politica generală, pe care, atât acest site cât și serverul de Minecraft atribuit acestuia, o urmează.

Prin accesarea acestui site sau a serverului de Minecraft atribuit acestuia, se înțelege că ești de acord cu regulamentul și politicile regăsite pe acesta pagină.

Următoarele terminologii, conjugate în orice modalitate oferită de contextul propoziției și fără a ține cont de capitalizarea literelor, se aplică Termenilor și Condițiilor: "tu", "utilizator", "jucător", "player", "participant", "cumpărător", "donator", fac referire la ține, persoană ce accesează acest site dar și serverul de Minecraft asociat acestuia. Termenii "CabanaCraft", "echipa CabanaCraft", "echipa", "Owner", "Co-Owner", "Admin", "Moderator", "noi", "al nostru", fac referire la administratorii acestui site și ai serverului de Minecraft asociat. Termenii "asociat(ți)", "colaboratori", "terți", "terță parte", "parteneri", fac referire la persoanele cu atribuiri limitate asupra serviciilor oferite de noi. Prin termenul "Server de Minecraft" se înțelege referință la serverul de Minecraft asociat acestui site, cu IP-ul unic: 188.165.54.162:25568.

ECHIPA CABANACRAFT

OWNER

sebostorm

CO-OWNER

DonFelipe21

MODERATOR

MirunaCrazy25

RESPONSABILITAȚILE ECHIPEI


Echipa are următoarele obligații:


 • de a menține un comportament decent și respectabil față de mebrii comunității sale, în toate mediile în care servicile oferite de noi operează.

 • de a respectă angajamentele pe care și le asumă față de jucători.

 • de a rezolva în cel mai scurt timp orice problema pe care un cumpărător ar putea întâmpina în serviciile achiziționate. În caz de forță de muncă majoră, echipa poate aplică legea codului civil ce face referire la acest subiect, și își rezervă dreptul de a nu lua acțiune imediată asupra problemelor cumpărătorului.


Echipa are următoarele responsabilități (în caz de forță majoră, acestea pot fi ignorate teporar de către echipă):

 • întreținerea serverului de Minecraft și functionalitatilor sale la capacitate maximă.

 • asigurarea unei comunități ce respectă regulamentele impuse de server dar și a termeniolor și condițiilor acestui site.

 • în contextul în care timpul este o disponibilitate, echipa este responsabilă de rezolvarea posibilelor probleme pe care jucătorii le pot întâmpina.

LICENȚĂ

Echipa CabanaCraft este proprietarul de drept a tuturor aspectelor ce se regăsesc pe acest site dar și pe serverul de Minecraft asociat acestuia. Tu poți vizualiza, printa și beneficia de oricare din serviciile oferite de către noi, pentru uz persoanal, atât timp cât nu sunt menite să cauzeze vreun rău brandului CabanCraft sau al echipei.

Este interzis să:

 • reciclezi sau republici materiale de pe *.cabanacraft.frontfacer.com sau de pe serverul de Minecraft.

 • vinzi sau sa inchiriezi materiale de pe *.cabanacraft.frontfacer.com sau de pe serverul de Minecraft.

 • reproduci sau copiezi materiale de pe *.cabanacraft.frontfacer.com sau de pe serverul de Minecraft.

INTIMITATEA UTILIZATORULUI

Colectarea datelor:

Datele colectate de către echipa CabanaCraft sunt și vor rămâne private. Acestea sunt colectate automat și au scopul de a îmbunătăți experiență oferită de servicile prestate de către noi.

Echipa nu are și nu va avea dreptul de a redistribui public aceste date, sau intern în scopuri dăunătoare jucătorului.


Datele pe care le colectăm atunci când intri pe serverul de Minecraft:

 • Adresa IPv4

 • UUID

 • Numele contului

 • Informații referitoare la activitatea ta (ora și data la care te-ai conectat ultima oară & timpul petrecut pe server)


Datele personale pe care le colectăm atunci când completezi un formular pentru achiziționarea oricarui rank:

 • Email

 • Nume în Minecraft

 • ID-ul tău de Discord

 • Numele contului de PayPal


Datele pe care le colectăm prin accesarea anumitor link-uri de pe site:

 • Numărul total de accesări pe un link

 • Sursa din care a fost accesat (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.)

 • Interfața cu care ai accesat link-ul respectiv (telefon, desktop, etc.)

 • Sistemul de operare pe care îl folosești atunci când accesezi link-ul (Android, iOS, etc.)

 • Browserul folosit pentru accesarea link-ului (Google Chrome, Safari, Samsung Browser, etc.)

 • Limba în care dispozitivul tău este configurat

 • Brandul dispozitivului cu care ai accesat link-ul (Samsung, Apple, Huawei, et.)

 • Geo locația momentului accesării link-ului


Echipa CabanaCraft poate colecta date personale și prin intermediul terților, în urmatoarele circumstanțe:

 • Realizarea evenimentelor

RANKS

(beta)


1. POWER RANKS


Introducere:

Aceste rank-uri sunt adresate oricarui jucator înregistrat cu un nume de utilizator pe server.

În secțiunea Ranks a acestui site, cauți rank-ul potrivit pentru tine. Odata ales, vei fi automat redirecționat către pagina dedicată rank-ului ales. Acolo va trebui să completezi un formular pentru finalizarea achiziției tale.

Plățile tale sunt procesate prin intermediul platformei PayPal.


Plată & penalități:

[Elder] - poate fi obținut de oricine, fie gratuit prin vechime și activitate, fie prin realizarea unei plăți unice afișată pe pagina principala. Odată obținut, acest rank iți va aparține pentru totdeauna. În cazul în care ulterior achiziționezi un alt rank iar apoi vei renunța le el, te vei întoarce la rank-ul de Elder.

[VIP] & [VIP+] - se pot achizitiona oricând, iar pentru a renunța la unul din aceste rank-uri, pur și simplu nu îl mai plăti. În momentul în care ai finalizat plata pentru oricare din aceste rank-uri, poate dura între 1 și 7 zile să îți primesti rank-ul.

În momentul în care se renunță la unul din rank-urile [VIP] ori [VIP+], lumile private deținute de persoana respectivă, vor fi arhivate. Asta înseamnă că proprietarul nu va mai avea acces în lumea respectivă până când se hotărăște să reachiziționeze unul din cele două rank-uri menționate. Există totuși un cost de dezarhivare de 5€. Acest cost poate fi achitat prin recomletarea formularului corespunzător rank-ului dorit, fiind necesar să se bifeze căsuța de dezarhivare a lumii din formular.

În cazul în care un jucător ce deținea oricare din aceste rank-uri primește BAN (și se dovedește a fi motivat, nu o greșală), rank-ul său îi va fi scos. După o anumită perioadă de timp stabilită de staff, jucătorul iși poate reachiziționa rank-ul, împreună cu taxa de dezarhivare.

În cazul în care BAN-ul nu îi va fi scos, sau nu mai are răbdare până ce acest lucru se va întâmplă, jucătorul poate achiziționa lumile pentru a le putea descărca offline, indifrent de situația sa actuală de pe server, facând click aici.


Descărarea lumilor în offline:

Orice jucător ce a avut în trecut VIP sau VIP+ își poate achiziționa lumile pentru accesarea lor offline, independent de server, făcând click aici. În momentul în care jucatorul solicită acest lucru, va avea creat, pe site-ul CabanaCraft, un profil de unde le va putea oricând descărca, fară a avea o perioada de expirare.

Pentru repunerea lumilor din nou în online pe server, se va aplica aceiași procedură, fiind necesară recomplatarea formularului pentru rank-ul respectiv și bifarea căsuței pentru dezarhivarea lumilor. În momentul în care acest lucru se întâmplă, profilul juctorului ce conține lumile disponibile pentru descărcare, va fi șters. Dacă se dorește reactivarea sa cu noile lumi, după repunerea lor în online pe server, se va relua procedura de achiziție disponibilă făcând click aici.

Notă: un jucător își poate achiziționa lumile și menține în același timp și rank-ul dacă asta dorește. Rank-ul va fi plătit conform sumei lunare, urmâd să aibă disponibile pentru descărcare și lumile (salvate în stadiul în care se aflau la momentul achiziției) în profilul său de pe site.


2. LEGACY RANKS


Introducere:

Aceste rank-uri sunt adresate jucătorilor ce au îndeplinit anumite cerințe în mod gratuit.


Modalitate de obținere:

 • Îndeplinește cerințele rank-ului pe care dorești să îl ai. Aceste cerințe sunt regăsite sub imaginea fiecărui rank.

 • Ele sunt atribuite gratuit de către staff numai după îndeplinirea sarcinilor dovedide prin completarea cereii de pe site.

Odată obținute, aceste rank-uri vor rămâne permanent asocitate contului tău de pe server fără a mai fi nevoie de alte contribuții. Ai în schimb posibilitatea de a face o cerere scrisă la adesa noastră de email pentru scoaterea permanentă a rank-ului. De asemenea, în cazul achiziționării unui rank superior, rank-ul actual va dispărea fiind compensat cu cel nou. Dacă din orce motiv se renunta la rank-ul superior, jucătorul va reveni la rank-ul precendent.

CONTACT

CabanaCraft General:

CabanaCraft Team:

Discord Team:

MODIFICĂRI ALE ACESTUI DOCUMENT

Echipa CabanaCraft își asuma dreptul de a modifica acest document in orice moment. Orice modificare majora ce poate afecta jucatorii (atat negativ cat si pozitiv) va fi anuntata prin afisarea unui mesaj in header-ul site-ului, pe pagina principala. Notificarea va fi mentinuta pe site timp de 7 zile calendaristice.

Ultima modificare: 11.08.2021 | 19:13PM