INFO PENTRU APLICANȚI STAFF

CabanaCraft

ATRIBUȚII ÎN FUCȚIE DE ROL

Builder:

Se ocupa de aspectul HUB-urilor si realizeaza noi constructiii atunci cand e nevoie.

Developer:

Creeaza sau gaseste plugin-uri noi, in fucntie de necesitati si le instaleaza pe server.

Gestioneaza si se ocupa de partea tehnica a site-ului si a extensiilor web.

Helper:

Este la curent cu cele mai noi informatii si actualizari si acorda suport atat pe serverul de Discord cat si pe cel de Minecraft atunci cand este nevoie de informatii sau de ajutor direct.

Moderator (local):

Ii este atribuita o anumita lume (Scout Survival, Anarchy Survival, etc...) pe care o va modera. Acest lucru implica activitate ridicata pe server pentru a raspunde la intrebari, rezolva posibile probleme sau in cazul in care este depasit, sa anunte un Owner cat mai repede.

Moderator (global):

Se va asigura de buna functionare a intregului server. Implica activitate ridicata pe tot serverul pentru a raspunde la intrebari, rezolva posibile probleme sau in cazul in care este depasit, sa anunte un Owner cat mai repede.

Admin:

Este responsabil de bunul mers al lucrurilor, se asigura ca restul oameniilor din Staff se occupa corsepunzator de atributii si nu abuzeaza de permisiuni. De asemnea are acces la consola si la functi vitale ale serverului pentru o administrare cat mai eficienta.

ÎNTREBARI FRECVENTE

Q: Care este varsta minima pentru care pot sa aplic?

A: Poti aplica ca si staff daca ai minim 14 ani.

Q: Pot aplica daca am sub 14 ani, dar sunt foarte bun pe partea de develop?

A: Da. Incurajam pe oricine este pasionat de dezvolatarea serverului sa ni se alature, indiferet de varsta. Pentru asta, va trebui sa contactezi staff-ul direct aici.

Q: Voi avea permisiuni speciale daca ma alatur echipei?

A: Normal. Sa faci parte din echipa necesita anumite permisiuni specile fara de care nu ai putea sa moderezi sau sa lucrezi cum trebuie. Permisiunile difera in functie de roulul pe care il ai in echipa si iti vor fi comunicate dupa ce vei fi acceptat(ă).


ÎNCĂ NESIGUR DE CEVA?

Ne poți contacta aici.